به عبارت دیگر، بسیار پایین تر از سطح ریسک علاوه بر این، چنین غذاهای بسیار اسیدی تنها حدود 10 درصد از کل رژیم را تشکیل می دهند ظروف ملامین عروس بنابراین سطح ملامین در رژیم غذایی در این سناریوها کمتر از یک قسمت در میلیارد خواهد بود.
با این حال، هنگامی که غذاهای بسیار اسیدی تا دمای شدید (مثلاً 160 درجه فارنهایت یا بالاتر) گرم می شوند، مقدار ملامینی که از پلاستیک خارج می شود می تواند افزایش یابد.
غذاها و نوشیدنی ها را نباید روی ظروف غذاخوری حاوی ملامین در اجاق های مایکروویو حرارت دهید. فقط باید از ظروف سرامیکی یا دیگر وسایل آشپزی استفاده کرد که مشخص می کند ظروف قابل استفاده در مایکروویو هستند.
سپس ممکن است غذا روی ظروف ملامینه سرو شود آیا باید استفاده از ظروف پلاستیکی را متوقف کنم.
غذاها و نوشیدنی ها را می توان روی ظروف پلاستیکی سرو کرد. ظروف پلاستیکی که مشخص نمیکنند در مایکروویو قابل استفاده هستند، نباید برای گرم کردن غذاها و نوشیدنیها استفاده شوند.
چگونه FDA تصمیم گرفت که چه سطحی از ملامین در غذا برای سلامتی خطری ندارد.
ارزیابی ایمنی و خطر، بر اساس بهترین داده های علمی موجود در آن زمان، خطری را که مواد خاص بر سلامت انسان دارند.
تخمین می زند. FDA این نوع ارزیابی را برای شناسایی خطر ناشی از ملامین و آنالوگ های آن در غذاها انجام داده است (Interim Safety and Risk Assessment of Melamine and Its Its in Food for Humans).
ارزیابی خطر توسط دانشمندان مرکز ایمنی غذایی و تغذیه کاربردی FDA و مرکز دامپزشکی FDA انجام شد و شامل بررسی متون علمی در مورد سمیت ملامین بود. مطالعات حیوانی نیز اطلاعات ارزشمندی را برای این کار ارائه کرد.
ارزیابی توسط گروهی از کارشناسان که توسط یک پیمانکار مستقل شناسایی شده بودند مورد بررسی قرار گرفت.
اگر ملامین غذای آلوده به آن بخورد یا بنوشد چه مشکلاتی می تواند ایجاد کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.