همیشه پسته نمکی سنجابک واقعاً آجیل نیست از نظر فنی، این یک “دروپه” است، یک میوه درخت گوشتی که حاوی دانه ای پوشیده از پوسته است. با پسته، گوشت میوه را دور می اندازیم تا بذر خوش طعمی درون آن باشد.
عکس این موضوع در مورد سایر داروها مانند میوه های هسته دار مانند هلو، گیلاس و زردآلو صادق است. با آنها، ما گوشت میوه را می خوریم و هسته ها را در بیشتر موارد پشت سر می گذاریم.
پسته متعلق به گروهی از میوه ها به نام “آجیل آشپزی” است که شامل بادام هندی و بادام است یک آجیل واقعی که به آن «آجیل واقعی» یا «آجیل گیاهشناسی» نیز میگویند، یک میوه نیست.
بلکه دانهای است که در پوستهای سخت و چوبی قرار گرفته است. این گروه شامل غذاهای مورد علاقه مانند فندق، شاه بلوط و بلوط است.
در ایالات متحده پسته عمدتاً تا اواسط دهه 1970 وارد می شد که تولید داخلی ما پای خود را پیدا کرد. این کار با تلاش گیاه شناس ویلیام ای وایت هاوس انجام شد که در دهه 1920 شروع به واردات و کاشت آزمایشی درختان پسته کرد.
امروز، کالیفرنیا، جایی که آن کاشت های اولیه ایجاد شد، مسئول 99 درصد تولید داخلی ما است و 1 درصد دیگر از آریزونا و نیومکزیکو خارج می شود. تولید پسته در دهه های اخیر افزایش یافته است.
و ما در حال حاضر بیش از 80 میلیون پوند از آجیل در سال تولید می کنیم که برای تامین بازار داخلی و صادرات محصول خود در سراسر جهان کافی است.
قبل از اینکه پسته در داخل که پادشاه نبوکدنصر در باغ های معلق بابل پسته می رویید.اشته شود، اغلب به رنگ قرمز می مردند تا لکه هایی را که هنگام حمل و نقل از خاورمیانه ایجاد می کردند، پنهان کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.