همیشه گردو گلخانه ای در منطقه مدیترانه و آسیای مرکزی منشا گرفته اند و برای هزاران سال بخشی از رژیم غذایی انسان بوده اند.
این آجیل ها سرشار از چربی های امگا 3 هستند و نسبت به سایر غذاها حاوی مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان هستند. خوردن گردو ممکن است سلامت مغز را بهبود بخشد و از بیماری قلبی و سرطان جلوگیری کند .
گردو اغلب به تنهایی به عنوان میان وعده مصرف می شود، اما می توان آن را به سالاد، پاستا، غلات صبحانه، سوپ و محصولات پخته شده نیز اضافه کرد.
آنها همچنین برای تهیه روغن گردو استفاده می شوند – یک روغن گران قیمت آشپزی که اغلب در سس های سالاد استفاده می شود.
چند گونه گردو خوراکی وجود دارد. این مقاله در مورد گردوی معمولی است که گاهی به آن گردوی انگلیسی یا ایرانی نیز گفته می شود – که در سراسر جهان کشت می شود.
یکی دیگر از گونه های مرتبط تجاری مورد علاقه گردو سیاه شرقی (Juglans nigra) است که بومی آمریکای شمالی است.
گردو از 65 درصد چربی و حدود 15 درصد پروتئین تشکیل شده است. آنها کربوهیدرات کمی دارند – که بیشتر آنها از فیبر تشکیل شده است.
یک وعده 1 اونس (30 گرم) گردو – حدود 14 نصف – مواد مغذی زیر را فراهم می کند .
مانند سایر آجیل ها، بیشتر کالری موجود در گردو از چربی حاصل می شود. این باعث می شود که آنها یک غذای پر انرژی و پر کالری باشند.
با این حال، اگرچه گردو سرشار از چربی و کالری است، مطالعات نشان میدهد که با جایگزین کردن سایر مواد غذایی در رژیم غذایی، خطر چاقی را افزایش نمیدهند .
گردو همچنین نسبت به سایر آجیل ها از نظر چربی های اشباع نشده غنی تر است. فراوان ترین آنها یک اسید چرب امگا 6 به نام اسید لینولئیک است.
آنها همچنین حاوی درصد نسبتا بالایی از اسید آلفا لینولنیک اسید (ALA) سالم امگا 3 هستند. این حدود 8 تا 14 درصد از کل محتوای چربی را تشکیل می دهد .
ALA به ویژه برای سلامت قلب مفید است. همچنین به کاهش التهاب و بهبود ترکیب چربی های خون کمک می کند (منبع 8، 9 منبع معتبر).
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.